Cariere

Suntem o companie de talie națională, cu experiență de 29 de ani, prezentă pe toate piețele de la cea tradițională la online, importatoare și distribuitoare de produse electrice și electronice, baterii, accesorii IT; 
De-a lungul timpului am dezvoltat două branduri proprii: WELL și CHROME, cunoscute la nivel național. 
Am dezvoltat parteneriate durabile cu branduri recunoscute la nivel mondial precum: GP Batteries, Nedis, Fixpoint, Goobay, G3Ferrari, Girmi, Trevi, Stanley, Apacer, Konig, Valueline, Powerwalker, Maxell, NGS, ProsKit

 
 

De ce sa ne alegi?

Cu ocazia celei de a 29-a aniversari pe care Vitacom Electronics a marcat-o in anul 2020, dorim sa punctam importanta unei echipe unite – cum zicea filosoful American Henry Thoreau “Sa formezi o echipa este doar inceputul, sa ramai impreuna este progresul, sa lucrezi impreuna este succesul!”
 
Munca in echipa este prolifica doar dacă membrii activeaza precum un tot unitar si se zbat pentru un tel comun. Productivitatea creste si mai mult in cazul in care coechipierii se incurajeaza reciproc intr-un mod pozitiv. O echipa este bine conceputa daca permite membrilor sai sa se focuseze pe fructificarea aptitudinilor personale pentru a-si maximiza in timp productivitatea.
 
Necesitatea de autorealizare a fiecaruia dintre noi intr-un mediu potrivit are un rol important in viata fiecaruia. Provocarile de zi cu zi care ne indeamna la perfectiune sunt premisele dezvoltarii profesionale. Noi am crescut si vom creste in continuare avand la baza o echipa formata din profesionisti in domeniul in care activeaza.
 
Chiar daca esti proaspat absolvent de facultate aflat la inceputul carierei cu vaste cunostinte acumulate si o personalitatate puternica, sau un profesionist cautand provocarea, noi iti oferim sansa de a dobandi noi abilitati si cunostinte.  
 
Compania noastra fiind in expansiune suntem intr-o cautare continua de personal competent.  La noi exista sansa pentru o cariera, trebuie doar sa iti descoperi abilitatile si domeniul in care iti  doresti cu adevarat sa te dezvolti si sa ai parte de realizari. 
 
Noi credem in evolutia ta profesionala, de aceea te sustinem si iti oferim sansa de a ne arata abilitatile si entuziasmul, placerea de a descoperi ceva nou in fiecare zi. 
 
Odata ajuns in echipa noastra, iti oferim oportunitatea si sansa de a promova.
 

Timp liber

 
Buna dispozitie este o latura importanta a echipei noastre. Dorim sa destindem atmosfera zilelor incarcate astfel organizam o serie de programe de relaxare si recreere, distractia fiind punctul cel mai important. 
 
Organizam programe sportive: fotbal intre colegii talentati, la fel avem o echipa de fotbal cu care participam la diferite intreceri cu echipele altor firme. De asemenea putem alege si baschetul, la care participa atat colegele cat si colegii dornici de miscare. Stim sa dansam, sa chefuim si sa sarbatorim impreuna cu orice ocazie: Craciun, Revelion, Aniversarea Vitacom etc. Organizam team building-uri pentru a ne intari spiritul de echipa. 
 
Cu activitatile sportive si distractie dorim sa mentinem echilibrul unei vieti sanatoase. Pentru noi conteaza foarte mult modul de viata sanatos al colegilor cat si buna lor dispozitie. Suntem constienti cat de important este pentru un individ sa aiba echilibru intre cele 2 planuri: cel profesional si cel personal. Si le respectam.