Inhalator-salin-mini-1

Inhalator salin mini

Inhalator salin mini

146,99 Lei
SKU
6852
Cod Articol
INSALIN
EAN
6425652000095
Cantitate Disponibilă
In stoc
  • 146,99 Lei
  • Multiplu de: 1
Inhalator salin mini.
Mini-Inhalatorul salin individual InSalin produce micro-particule uscate de NaCl fiind astfel eficient ca terapie adjuvanta in tratarea diverselor afectiuni ale cailor respiratorii superioare si inferioare: astm bronsic bronsite sinuzite rinite alergii respiratorii etc.

InSalin este un dispozitiv destinat utilizarii la purtator ceea ce permite folosirea inainte dupa sau pe durata expunerii in medii care activeaza problemele respiratorii. La scoala la sala de gimnastica la serviciu in aglomeratii sunt multe situatii in care Insalin poate fi de un real ajutor.

Inhalatorul InSalin este alcatuit dintr-un corp principal prevazut la partea inferioara cu fante de intrare a aerului iar la partea superioara cu un mustiuc care se prinde intre buze la utilizare. In zona centrala doua ferestre transparente bombate permit vizualizarea stratului de granule speciale de sare aflate intre doua site. In timpul inspirului aerul trece prin stratul de granule pe care il antreneaza intr-o miscare de fierbere extrem de vizibila. Aerul sub presiune erodeaza microcristalele de sare generand micro-particule uscate saline majoritar sub 5 microni

Inhalatoarele sunt ambalate impreuna cu silicagelul intr-o mica punga de plastic. intre utilizari inhalatorul se pastreaza in punga de plastic si in mediu uscat pentru a mentine caracteristicile functionale optime.

Mai multe informatii
Product NameInhalator salin mini
Cod ArticolINSALIN
BranduriFARA BRAND
Stoc furnizorNu
Estimare Disponibilitate (Zile)10
Dimensiune Lungime (cm)13.300000
Dimensiune Latime (cm)6.900000
Dimensiune Inaltime (cm)6.000000
EAN6425652000095
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsInhalator salin mini
Rating-ul dumneavoastra
Product Campaign